• 29 oktober 2018 avlider tyvärr valpen Weeny Sweet Pom Fields Of Gold under en hjärtoperation. Det blev en fruktansvärt tid med sorg och saknad efter detta. 
 • 14 augusti 2018 födder F-Kullen och Chanel har därmed blivit mamma för andra gången
 • 6 augusti 2017. Så var det dags för Chanel att bli mamma. Idag födde hon E-Kullen som består av två små hanar och en liten tik. 
 • 14 juli 2017, Det är dags för ettårskalas för tjejerna i D-Kullen. Hoppas ni får en fin födelsedag. 
 • 8 juli 2017, Idag fyller min vackra Maily 6 år! Grattis mitt ❤️
 • 6 juli 2017, Maily har blivit mormor för andra gången idag. Dottern Weeny Sweet Pom Bianca fick två små fina tikar i morse. 
 • 2 december 2016, Idag har vi varit på utställningen Lilla Stockholm. Där blev Chanel 1: i kunkurrens och fick omdömmet Exelent med CK. Vidare placerade hon sig som 3:e bästa tik med ett reservcert och ett reserv CACIB. En fantastiskt rolig dag som givit mersmak 
 • 22 september 2016 blev B-kullen 2 år! Grattis till er
 • 16 september 2016, Chanel har varit och kontrollerat Patella och resultatet blev 0/0 vilket jag är glad för såklart. 
 • 14 juli 2016, I dag har D-kullen kommit till världen. Tyvärr blev det genom kejsarsnitt och med en förlorad valp av tre. Men här är valplyckan ändå stor. Det blev två fina tikar som ser ut att må mycket bra och som mamma Maily verkar vara mycket glad över.
 • 8 juli 2016, Idag är det födelsedagsfirande för Mailys förstfödda i A-kullen. De två killarna "Ozzy" och "Sheldon" blir hela 3 år dagen till ära. Hurra och Grattis
 • 14 juni 2016, Tänk att det nu är 5 år sedan som jag bestämde mig för att jag skulle börja med rasen Pomeranian! Tiden går så fort! Idag fyller min älskade Maily 5 år!!! Min första pomeranian som direkt skulle visa mig att jag valt helt rätt. Denna underbara lilla pomeranian valp fick mig på fall direkt. Det är i och för sig inte så svårt att falla för valpar om man är hundmänniska. Men hon har givit mig massor, både psykiskt och fysiskt med tanke på min smärtande kropp. Bara det faktum att jag plötsligt fick en mening med att gå utanför dörren ett par gånger om dagen har gjort stor inverkan. Idag är inget som förr. Förutom hennes underbara personlighet så ledde hon in mig i en pomeranians värd och där trivs jag alldeles utmärkt. Det är en fantastisk ras att syssla med. Jag ångrar inte en minut att jag valde dessa små hårbollar som mitt intresseområde. Det är spännande, trevligt, utmanande och lärorikt. Stort GRATTIS min lilla prinsessa på din 5-års dag. 
 • 12 maj 2016, Maily är nu parad med en vit och crémefärgad hane och väntar nu på att D-kullen ska födas i mitten av juli. 
 • 4 maj 2016, Idag gratulerar vi C-Kullen som fyller 1 år. Ett fyrfaldigt levene, hurra hurra hurra HURRAAAA!
 • 4 maj 2016, Idag är en speciell dag. Det är inte nog med att det är födelsedag för C-Kullen och därmed min egen fina Chanel. Utan idag har Maily blivit Mormor för första gången. Weeny Sweet Pom Bianca "Freja" har fått sin första kull. Jag har dessutom haft privileget att få vara med hela dagen när dom två små killarna kom till världen. Stort GRATTIS säger vi till Freja och hennes familj till två underbart söta pomeranian valpar. 
 • 22 september 2015, Dagens födelsebarn är Weeny Sweet Pom's Pomeranian valpar ur B-Kullen. Det är alltså Bernhard "Alfons" och Bianca "Freja" som ska nås av våra gratulationer idag på 1-års dagen. Vi hoppas dom har en fantastisk dag och säger förstås GRATTIS och HURRA till er båda
 • 8 juli 2015, Hipp hipp hurra! För A-kullen idag som fyller 2 år
 • 14 juni 2015, Så blev det äntligen dags för valpträff!!😄 Så kul och så efterlängtad. Vi var på Alby friluftsområde i Tyresö och alla var med. A-kullens Ozzy och Sheldon, B-kullens Freja och Alfons, C-kullens Chanel och Champion samt mamma Maily förstås. Mycket lyckat
 • 14 juni 2015, Idag är ingen vanlig dag Idag är Mailys födelsedag! Grattis på födelsedagen mattes fina Pommetjej❤️ Maily blir 4 år idag
 • 4 maj 2015, idag födde Maily sin tredje kull C-Kullen. Det blev en svart tik och en orange sobel hane. 
 • 21 november 2014, Weeny Sweet Pom Bernard som fått namnet "Alfons" har idag flyttat till sin nya familj i Enskede. Jag önskar hela familjen all lycka till❤️
 • 18 november 2014, Weeny Sweet Pom's Bianca och Weeny Sweet Pom's Bernard har idag varit hos veterinären och blivit besiktigade, chippade och fått sina vaccinationer. Det var två fina valpar utan några fel på så jag är jätte nöjd :)
 • 13 november 2014, Kan redan nu bekräfta att Macey är dräktig, och det utan att ultraljud är gjort. Hon har alla täcken man kan tänka sig :) Till och med så har spenarna redan börjat växa. Därför kommer vi hoppa över ultraljudet denna gång då vi är så säkra. Så det blir lite tillökning av små chihuahua blandisar precis innan jul. Det är ju dotterns hund och själv fyller hon år den 18 december, hon kanske får valparna på sin födelsedag :)
 • 19 oktober 2014, Mailys lilla vän Macey (min dotters blandistik) har varit och parats idag så nu väntar vi med spänning på resultatet.
 • 22 september 2014, Idag föddes kennelns B-kull!   Maily har haft en jobbig sista vecka men så äntligen satte valpningen igång. Första valpen tog jätte lång tid, så lång att vi började bli oroliga. Det visade sig att det tyvärr var en dödfödd hane som låg först och som därmed inte kunde hjälpa till själv, därav det långa och jobbiga arbetet. Som nummer två föddes en fin och allert liten tik på 118g som Maily blev överlycklig över att få ta emot. Hon blev nämligen rätt ledsen när hon inte fick den döda valpen. Efter tiken kom en till fin valp och denna gång en hane med en vikt på 134g. På ultraljudet hade man sagt att man kunde se 4 valpar men det kom inga mer än tre, varav två levande. Tror min lilla tjej har en förmåga att kasta valpar då ultraljudet för A-kullen vidase 3 valpar och hon fick bara 2. Dessutom gick hon ju tom en parning emellan A och B men hon hade dock mycket starka tecken på dräktighet. Hon till och med kräktes i en veckas tid. Så jag undrar om det inte var en valp i alla fall som hon kastade!? Nog om detta. Här hemma i vårt kryp in är vi glada och nöjda över vårt tillskott i familjen   Det är två fantastiskt fina valpar och tiken kommer bli kvar i vår kennel. Hanen verkar redan vara såld så vi lutar oss bara tillbaka och njuter av dessa pälsbollar.
 • 8 november 2013, Grattis säger vi till A-kullen med våra fina killar Sheldon och Ozzy som blir 4 månader idag.
 • 3 september 2013, Idag flyttade Mailys två valpar från A-kullen. Angus blev hämtad på eftermiddagen av sin förväntansfulla familj, Jaconelli, och följde sedan med dom hem till huset i Trollbäcken där ännu fler familjemedlemmar väntade. Abas hämtades senare på kvällen av sin famil Rubi/Jernberg som hade längtat sååå! Han åkte nöjd med dom i egen ny kanvasbur hem till villan i Vendelsö.
 • 3 september 2013, så var det då dags för besiktning av Mailys valpar i A-kullen. Dom 2 små pojkarna skötte sig jätte fint och besiktningen gick bra, dom var friska, blev chippade och vaccinerade. Passade även på att vaccinera Maily med sin årliga spruta mot kennelhosta
 • 8 juli 2013 födde Maily 2 friska små hanar
 • 11 juni 2013, Nu har Mailys mage blivit lite större och även spenarna. Lyckligtvis verkar det som om illamåendet är lite bättre. Hon har däremot fått för sig att hon inte tänker gå mer än mycket korta sträckor. Sedan stannar hon och vägrar fullkomligt att gå framåt. Jag har försökt locka på alla sätt och vis, struntat i henne och bara pratat med Macey i stället och till och med lämnat henne och gått framåt med Macey men hon står som fastlimmad i marken. Det ända som får henne att röra sig är om jag frågar - Vill du att jag ska bära dig? då går hon sakta fram och ställer sig bredvid min fot i possition att bli upplyft. "Knäppfia" Sen håller hon på och bäddar som en tok då och då samtidigt som hon pratar högljudt. 
 • 4 juni 2013, Glädjande besked! Idag har vi varit på ultraljud och Maily har motvilligt visat upp magen. Vår veterinär kunde se 3 valpar utan problem så vi kan räkna med att det minst blir 3 stycken. Dessutom flyttade ultraljudet förlossningen lite. Enligt veterinären kommer valparna redan efter 59 dagar vilket då innebär den 7 juli istället för den 11 som jag räknat fram. Maily mår rätt illa och har ingen större aptit just nu. Hon har också svårt att hitta bra sätt att ligga på så hon flyttar runt hela tiden och flämtar en hel del. Hoppas det ska bli bättre snart. 
 • 16 maj 2013, Nu var det då dags för Maceys andra löpomgång. Det tog lite tid innan den lilla tjejen kom igång denna gång. Förra gången Maily började löpa så startade hon drygt en vecka efter men den här gången tog det lite tid.
 • 9 och 10 maj 2013, Maily är med om sina första parningar. Hon var jätte duktig, sa inte ett ljud utan väntade bara på att det skulle vara klart. Maily verkade varken rädd eller besvärad. Efteråt var hon jätte trött och ville sova i mattes famn. Nu väntar vi med spänning på om det blir några valpar av hennes nya erfarenhet :)
 • 26 april 2013, så är det då äntligen dags!! Idag började Maily löpa igen och hon är nu 1 år och 10 månader. Vi har varit i kontakt med ägaren till hanen som Maily ska paras med första gången och allt är i sin ordning. Nu är det bara att hålla alla tummar och hoppas att allt ska gå bra och att parningen ska generera i valpar. 
 • 16 september 2012 är det dags för Mailys andra löp och några dagar efter så börjar även Macey med sitt första löp då är Macey 10 månader gammal. 
 • Midsommarafton 2012 är en mycket trevlig dag på alla sett. Vi åker till Bålsta och hämtar en liten blandrastik som ska omplaceras och som min tonnårsdotter så gärna ville ha som sin egna hund. Då vi märkt att Maily verkar vilja ha sällskap så passade ju det rätt bra och självklart kunde jag ju inte emotstå dotterns söta bedjan. Denna lilla blandistjej är 6,5 månad gammal och har en pappa som är  renrasig chihuahua med stamtavla och en mamma som är 75% chihuahua och 25% papillon. En mycket söt liten tjej som vi döper till Macey. Dom två små tikarna klickar direkt och blir som små systrar. Hade inte ens vågat hoppas på att det skulle fungera så bra som det gjorde. Men jag är givetvis mycket glad och så är även dottern och hundarna.
 • 17 mars 2012, dags för den andra inofficiella utställningen. Denna gång arrangerad av Dobermannklubben i Sollentuna och resultatet höll i sig, en 1:a med HP och kritiken i protokollet kan man inte vara annat än stolt över.
 • 11 februari 2012 medverkar vi på vår första inofficiella utställning, i Kvinnersta Örebro. Resultatet blir en 1:a med HP och matte är så stolt. Maily har däremot tyckt att dagen varit jobbig pga alla nya intryck, alla hundar och människor. Den ända gången hon inte var orolig var när hon fick komma in i ringen för där var det mer utrymme och något att göra, vilket matte förstås uppskattade.
 • I slutet av januari 2012 startar Mailys första löp. Allt fungerar bra och min lilla tjej verkar inte besväras nämnvärt. Så nu är den karusellen igång vilket har tagit oss ett steg närmare avel.
 • 6 september 2011 besöker vi veterinären i Haninge där Maily får sin andra vaccination (12 veckor gammal)
 • 13 augusti 2011 fick jag äntligen hämta hem vår efterlängtade valp och det blev en härlig dag med flera timmar hos uppfödaren och sedan en spännande kväll hemma med allt nytt.
 • 10 augusti besiktigas Maily tillsammans med sina syskon på Nyköping smådjursklinik. Allt gick jättebra och Maily fick U.a. på alla punkter i protokollet samt omdömmet: Trevlig valp!
 • 31 Juli 2011 besöker jag vår lilla tjej hos sin uppfödare i Nyköping, då är hon drygt 6 veckor gammal och helt bedårande. Jag får också träffa Mailys mamma och pappa samt kullsyskon.
 • 14 juni 2011 föds vår lilla Pomeraniantik som får namnet Maily hennes stamnamn är Pirate´s Star Prima Donna