Du är välkommen att kontakta 

Weeny Sweet Pom

         

Du kan antingen höra du av dig via telefon eller E-post. Jag kanske inte svarar direkt men jag svarar så snart jag har möjlighet. Referenser på mig som uppfödare finns att få och dessa lämnas ut efter önskemål och klargjort syfte i telefonsamtal. 

   

    

Kontaktperson: Annica Engstrand

Telefon: 0735-32 77 77

E-Post: engstrand.annica@gamil.com

   

    

    

   

 

Kontakta mig

För närvarande har jag valt att stänga ner mitt formulär för intresseanmälningar. Det känns tråkigt att behöva göra detta men som många säkert vet så är det stor efterfrågan på pomeranianvalpar. Det i sig är ju roligt 😊 däremot är det mycket svårt att tillgodose ens en bråkdel av de önskningar som hamnar i min inkorg. Jag glad och smickrad över all positiv respons som jag får och gör givetvis allt för att fler ska kunna bli ägare till denna underbara ras. 

Ni kommer kunna se när valpar finns till salu genom annons under fliken Valpar/Till salu

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse för en valp som finns till salu så gör du det genom att ringa till mig på telefon: 0735-32 77 77 alternativt maila på adressen: annica.engstrand@telia.com När du skickar en intresseanmälan på aktuell valp, på mail, tänk då på att jag vill veta vem du är och vad du har att erbjuda valpen. När jag väljer vilka jag ringer upp så blir ju det utifrån hur intressant personen/familjen verkar. Här har ni mycket att vinna på att lägga några extra minuter på er presentation. 

Jag har inga kösystem hos mig då jag förbehåller mig rätten att välja rätt husse/matte till mina valpar. Att bilda kö är inte heller effektivt då der oftast sker förändringar bland dom som lämnat in intresseanmälningar. När det väl blivit en valp ledig och jag börjar kontakta folk som hört av sig så är det många anmälningar som är inaktuella eller inte intresserade för tillfället osv. Därför gäller nu enbart ny anmälan för varje utannonserad valp.

Välkomna till Weeny Sweet Pom