Att köpa en pomeranian valp från oss

Köpa Pomeranian valp

När du köper en Pomeranian valp från Weeny Sweet Pom är mitt mål att ditt valpköp ska kännas lyckat, tryggt och generera en hel massa glädje och kärlek. Hos min kennel garanterar jag att all uppfödning och försäljning sker enligt SKKs regler och riktlinjer. Jag har stort förtroende för Svenska kennelklubben och dess medarbetare och vill ge valpen och dig som köpare den bästa möjliga starten. Jag rekommenderar alla mina valpköpare att bli medlemmar i SKK och framför allt att använda sig flitigt av deras websida där man kan hitta mycket läsvärt. Jag kommer alltid finnas till för dig och din Weeny Sweet Pom hund om du behöver råd, stöd eller hjälp med något. Min förhoppning är att jag ska få följa mina avkommor på något sätt och kanske få en hint om hur dom utvecklats och vad dom gjort för framsteg, det vore så roligt.

När du har valt en valp kommer du få erlägga en handpenning på 15 % av priser. Detta är en garanti för både dig som köpare och för mig som uppfödare. När avgiften är betald är du garanterad denna valp och ingen annan har rätt att köpa den. Om du däremot ångrar dig och hoppar av ditt köp så får du inte tillbaka din handpenning vilket ger mig som uppfödare en liten garanti. Medan du väntar på att din valp växer till sig är du välkommen att följa din valps utveckling här på min hemsida eller genom besök hemma hos mig. Tiken kommer ta hand om och bo med sina valpar fram till dom blir 9 veckor och är klara att flytta till sina nya familjer (Ingen valp säljes före 8 veckors ålder). Innan du ska hämta din valp så kommer den att besiktas av veterinär, vaccineras och chip märkas. Jag kommer även att avmaska valpen och klippa klorna ett par gånger.

Weeny Sweet Poms alla valpar är givetvis doldafelförsäkrade i Agria i 3 år. Dom kommer också att försäkras från 6 veckors ålder och därför ha gällande försäkring vid köptillfället, även den i Agria. Du som valpköpar kan då fördelaktigt välja att överta min försäkring eller att låta ditt försäkringsbolag överta den pågående försäkringen. Då slipper du karensdagar och din valp kommer vara försäkrad från första dagen. 

Priset för en pomeranian valp med stamtavla i Stockholmsområdet, ligger för närvarande mellan 22.000 - 25.000 SEK. Handpenningen hamnar på ca 3500 SEK 

När du hämtar din valp fär du även med följande saker:

  • Köpeavtal.
  • Stamtavla (Intyg på regristrering i SKK).
  • Besiktningsintyg från veterinär som anger valpens hälsotillstånd (Intyget får inte vara äldre än 7 dagar).
  • En pärm fylld med information om allt ifrån rasen och din valps första åtta levnadsveckor till pälsvård, kloklippning, faror för hunden och annat som kan vara intressant att läsa om.
  • Bra informationmaterial om att vara valpägare och div. bra tips och råd som man kan ha nytta av.
  • Valppaket från Royal Canin som innehåller en liten filt, rabattkuponger som man kan hämta ut mat till valpen på och broschyrer (med reservation för ändring i sortimetet).
  • Weeny Sweet Poms eget valppaket som innehåller ett koppel, halsband, tuggben, en stor filt och en leksak. Ibland får vi även skicka med presenter från Agria. 
  • Ett ägarbevis som ska skickas in till Jordbruksverket och ett till SKK.
  • Livslång support kring hunden. 

     

    

Valppaket tik WebValppärm infoblad Web