IMG_6362IMG_6364

IMG_6396IMG_6402

IMG_6376IMG_6380

IMG_6359IMG_3301IMG_3257

IMG_3249IMG_3232

 IMG_6407IMG_6405

 IMG_6399IMG_6416

IMG_6419IMG_6428

IMG_6424IMG_3216

 IMG_3211IMG_3200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valpträff den 14 juni 2015

Blev det äntligen dags för Weeny Sweet Pom's första valpträff. Som jag hade sett fram emot att få träffa alla dessa pomeranian valpar som Maily lämnat efter sig! Till råga på allt så hade hon ju två nya valpar också som ännu inte flyttat. Så även dom var med på vår träff. 

   

Vädret fanns det mer att önska av, helst som jag hade planerat hela träffen utomhus på Alby Friluftsgård. Men vad gör väl det när alla kom och var lika entusiastiska som jag. Med picknickkorgar och och glatt humör dök en efter en upp till vi alla stod samlade på en gräsmatta intill parkeringen som tillhör Fridluftsgården. Mattar och Hussar började genast prata med varandra efter att jag hade fått kramats och pussat lite på deras pommar. 

 

Vi samlade ihop oss och tog några fotografier innan vi gick ner i Alby och hittade en bra plats för hundarna att leka på och för oss att fika på. Här blev vi kvar i ca två timmar och pratade pomeranian, lekte med hundarna, ställde frågor och gav tips. Givetvis var Mailys två små nya pomeranian valpar av stort intresse. Alla ville hålla dom, fota och leka med dom. Tillslut somnade de små efter all uppmärksamhet och sov resten av tiden i sin transportväska. 

 

När vi plockat ihop allt efter oss så gav vi oss iväg på en slutlig promenad i ett av fridluftgårdens mortionsspår. Detta spår ligger så fint med både skog, sjö och små fina rastplatser längs sin väg. Hundarna tyckte livet var toppen och deras ägare verkade hålla med vilket gjorde mig jätteglad.

 

Vi avslutade med att ta sällskap mot våra bilar och alla tackade så mycket för en trevlig och givande dag. Själv var jag mer än nöjd! Jag hade ju fått träffa alla Mailys avkommor samtidigt, hundarna kom bra överens, mina valpar hade haft jättemysigt, alla underbara familjer var en fröjd att få umgås med och dom utbytte erfarenheter med varandra och Maily hade fått en "friluftsdag" :) Hon är ju inte så intresserad av att intregera med andra men tycker om att strosa för sig själv. Sen gillar hon ju uppmärksamhet och det fanns det ju massor av. 

 

De som kom var: Jag själv med Maily och de två yngsta ur C-Kullen, Weeny Sweet Pom Chanell och Weeny Sweet Pom Champion. Ur A-Kullen kom Anna med Weeny Sweet Pom Angus "Sheldon" och Maricor med Weeny Sweet Pom Abas "Ozzy". Från B-Kullen kom Linda, Stellan, Erik och Linn med Weeny Sweet Pom Bianca "Freja" samt Sajma och Oscar kom med Weeny Sweet Pom Bernhard "Alfons". Summan vid denna träff är att Maily fått 6 Pomeranian valpar. Vid det tillfället vat 4 avflyttade till egna familjer, en av de små nya väntade på att flytta till sin familj och den andra stannar i kenneln.

 

Njut av lite bilder från valpträffen här till vänster.

 

Min förhoppning är att vi ska kunna ha ytterligare en sådan här träff år 2016, när Mailys nästa kull har kommit.